Bengkel Minda - Berita Harian, (2008)
Universiti Putra Malaysia (UPM) mengadakan Bengekl Pembentukan Masyarakay Minda Kelas Pertama di bilik Seri Amar, Fakulti Bahasa Moden dan Komunikasi universiti itu, hari ini.