Bryan, Fong Ying atlit terbaik MASUM : atlit lelaki, wanita terima RM3,000 dan trofi penghargaan di Sabah. - Berita Harian, Jumiati Rosly
BERAKSI cemerlang pada Sukan Asia 2010 di Guangzhou, penerjun, Bryan Nickson Lomas dan atlit wushu, Chai Fong Ying dinobatkan selaku Olahragawan dan Olahragawati pada Anugerah Sukan Malaysia (MASUM) 2010 di Kota Kinabalu, semalam.