Bryan, Fong Ying atlet terbaik MASUM - Mingguan Malaysia, (2011)
KOTA KINABALU - Jaguh terjun negara, Bryan Nickson Lomas serta atlet wushu kebangsaan, Chai Fong Ying dinobat sebagai Olahragawati Majlis Sukan Universiti-universiti Malaysia (MASUM) 2010 di sini, semalam.