Lahir saintis Islam : siswa Iran anjur persidangan untuk kenal pasti kebolehan, keupayaan - Harian Metro (2011)
BAGI melahirkan lebih ramai saintis dan ilmuwan dari negara Islam, Persidangan Saintifik Pertama mahasiswa Iran berlangsung di kampus induk Universiti Putra Malaysia (UPM), Serdang, Selangor, baru-baru ini.