Pasukan UPM pamer inovasi produk bioasid - Berita Harian, (2011)
SEBUAH pasukan yang terdiri daripada tiga individu dari Universiti Putra Malaysia (UPM) mempamerkan inovasi pada Pameran Industri Hannover selama lima hari berakhir Jumaat lalu.