Akademik, Kokurikulum Perlu Seiring - Berita Harian, (2008)
Pelajar tahun akhir Universiti Putra Malaysia (UPM) diingatkan supaya mengekalkan kecemerlangan akademik dan kokurikulum ketika di universiti apabila menyertai alam pekerjaan.