Fokus jadikan UPM institusi disegani - Harian Metro, (2011)
YANG Dipertua Majlis Perwakilan Pelajar Universiti Putra Malaysia (MPPUPM) baru dilantik Iqbal Ismat Nordin, melahirkan keazaman tinggi untuk menjadikan institusi itu lebih disegani pada masa depan dengan sokongan padu warganya.