Halal atau tidak? - Utusan Malaysia, (2011)
ISU halal semakin diperkatakan bukan sahaja di peringkat domestik tetapi juga di global. Ia bukan sahaja melingkari kehidupan komuniti Islam dunia tetapi masyarakat seluruh dunia, apatah lagi jumlah populasi masyarakat Islam semakin meningkat.