Ekspress Perdana penuhi amanah penumpang : tanggungjawab pemandu pastikan perjalanan selamat, orang ramai dapat capai matlamat. - Berita Harian, Khairul Anuar Abdul Samad (2011)
TANPA berbekalkan asas serta pengalaman perniagaan dalam bidang pengangkutan, Laili Ismail, 45, bertekad untuk menceburi perkhidmatan bas expres yang akhirnya membawa kejayaan apabila Syarikat Tiara Pesona Sdn. Bhd. miliknya kini menjadi antara penaraju untama di Kelantan.