Peluang Kerjaya Dalam Jurutera Komunikasi - Utusan Malaysoa, Mohamad Yasir Jaafar (2008)
Tidak dapat digambarkan betapa sukarnya kehidupan hari ini tanpa komunikasi. Pada asasnya, komunikasi hari adalah satu kemestian yang perlu ada dalam memastikan kelancaran proses kehidupan.