SERDANG - Bengkel Bioteknologi - Berita Harian, (2008)
Institut Penyelidikan Matematik, Universiti Putra Malaysia akan menganjurkan Bengkel Disease Modelling di Pusar Pendidikan Luar dan Bilik Seminar Al-Khawarizmi, pada 8 hingga 10 April depan.