Dua fokus baru IPT majukan sukan - Utusan Malaysia, (2011)
KOTA KINABALU 10 April - Kementerian Pengajian Tinggi akan memberi tumpuan kepada dua fokus baru dalam bidang sukan di Institusi Pengajian Tinggi (IPT) bagi membantu memajukan industri sukan negara.