Anugerah Masum malam ini - Harian Metro, Nor Hairulnizam Wahid (2011)
PEMILIK gelaran Olahragawan dan Olahragawati Majlis Sukan Universiti Malaysia (Masum) 2010 bakal terjawab pada Majlis Anugerah Sukan Masum ke-10 di 1 Borneo, Kota Kinabalu, malam ini.