SMART Tutup Ibu Kota Sesak - Utusan Malaysia, (2008)
Ribuan pemandu terutama yang ingin ke pejabt pada pagi ini terperangkap dalam kesesakan teruk berpunca daripada penutupan laluan Terowong Air Banjir dan Jalan Raya (SMART).