Anugerah Penyelidik - Berita Harian, (2008)
Pusat Pengurusan Penyelidikan, Universiti Putra Malaysia (UPM) akan mengadakan majlis Anugerah Penyelidik Cemerlang 2007 di Hotel Equatorial, Bangi, pada 9 April ini.