Kuala Lumpur - Perkhemahan Remaja - Berita Harian, (2008)
Aktiviti perkhemahan adalah satu cara terbaaik untuk membentuk remaja yang mampu berdikari dan bermotivasi inffim kata Naib Pengerusi tinggi, kat Naib Pengerusi Bula Sabit Merah Malaysia (BSMM), Wan Azhar Wan Mohd ali.