Pelajari Rahsia Kejayaan Nissan, Renault - Utusan Malaysia, (2008)
Saling menghormati identiti masing-masing menjadi kunci kejayaan kepada pakatan strategik antara Nissan Motor Co. Ltd. (Nissan) dan Renault SA (Renault) pada hari ini.