UPM Tuan Rumah Karnival Sukan MASUM 2011 - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2011)
SERDANG, 19 Jun – Universiti Putra Malaysia (UPM) selaku tuan rumah Karnival Sukan Majlis Sukan Universiti-Universiti Malaysia (MASUM) 2011 memulakan persaingan temasya sukan itu yang melibatkan seramai 4,477 atlet daripada 20 Institusi Pengajian Tinggi Awam (IPTA) dari 18 hingga 30 Jun ini.