UMNO Tidak Boleh Berkelahi - Utusan Malaysia, (2008)
Ahli UMNO periu mengukuhkan perpaduan dan berusaha menstabilkan semula parti itu yang dilihat goyah seiepas pilihan raya umum 8 Mac lalu serta mengelak daripada berkelahi sesama sendiri.