MPPUPM Pantau Harga Makanan - Harian Metro, (2008)
Majlis Perwakilan Pelajar Universiti Putra Malaysia (MPPUPM) giat memantau harga makanan yang dikatakan meningkat dengan ketara sehingga menimbulkan kegelisahan mahansiswa.