Bahasa Melayu dipinggir bangsa sendiri - Berita Harian, Dr Sarjit S Gill (2008)
Saya tertarik dengan pandangan Dr Sharifudin Lubis dari Fakulti Bahasa Moden dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia berhubung kepiluan Prof Dr Teo Kok Seong mengenai masa depan bahasa Melayu, di akhbar ini, kelmarin.