Mustapa Terus Laksana Dasar - Berita Harian, (2008)
Menteri Pertanian dan Industri Asas Tani, Datuk Mustapa Mohamed akan meneruskan dasar yang dirangka dan dilaksanakan Tan Sri Muhiddin Yassin, termasuk meningkatkan sinergi antara kementerian dengan universiti tempatan yang membuat penyelidikan dalam sektor pertanian.