UPM Cipta Perisian Fonik Tutor untuk Kanak-kanak Disleksia - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2011)
SERDANG, 7 Jun – Tiga penyelidik Universiti Putra Malaysia (UPM) menghasilkan perisian baharu berbentuk cakera padat iaitu Phonics Tutor Software untuk kanak-kanak disleksia visual.