Ibu Titak AnakPengusaha Cendawan. - Utusan Malaysia, Khairunnisa Sulaiman (2008)
Peluang Skim Pemberhentian Sukarela (VSS) yang ditawarkan oleh majikan tempatnya bekerja tidak dibiarkan begitu sahaja.