Pusat Biodiversiti UPM di Lembah Belum - Berita Harian (2008)
Kegiatan penyelidikan dalam bidang argobloteknologi menjadi fokus utama Pusat Penyelidikan Biodersiri yang akan ditubuhkan Universiti Putra Malaysia (UPM) di Lebah Belum, Perak tidak lama lagi.