Berkerusi Roda Tidak Halang Bapa Rai Kejayaan Anak - Utusan Malaysia, (2008)
Kasih seorang bapa ternyata tiada tandingan apabila sanggup meraikan kejayaan anak yang dikasihi walaupun dalam keadaan kurang upaya akibat kemalangan.