Hormati penggunaan Bahasa Melayu - Utusan Malaysia, Muhammad Dayne Azmin (2008)
Menteri di Jabatan Perdana Menteri, Datuk Seri Dr Ahmad Zahid Hamidi meminta ahli-ahli politik jangan berdian diri dan membiarkan bebanan menjaga kepentingan bahasa melayu diserahkan kepada golongan akademik semata-mata.