JLJ Diraja Belasah Old Boys - Berita Harian (2008)
Pasukan JLJ Diraja mengakhiri kempen dalam kejohanan ragbi Liga Perdana Kesatuan Ragbi Selangor (KRS) dengan kemenangan besar 51-5 ke atas SMS Old Boys di padang bandar Tun Razak, Sabtu lalu.