'Kunjungilah Muzium' slogan baru tarik pelawat. - Utusan Melayu, Mohd Sidek Mohd Saleh (2008)
Muzium Malaysia memperkenalkan slogan baru 'Kunjungilah Muzium' untuk menarik lebih ramai pengunjung ke18 buah muziumnya di seluruh negara.