UPM Tingkat Kemahiran Kakitangan - Berita Harian, (2008)
Universiti Putra Malaysia (UPM) memperkenalkan Program Penempatan Profesional muali Mac bagi membolehkan kakitangannya termasuk pensyarah menimba pengalaman bekerja di institusi pengajian tinggi (IPT), industri dan badan korporat ternama tempatan dan luar negara.