Pelajar baru bebas jangkitan - Harian Metro, (2009)
"Setakat ini kita berpuas hati dengan proses pendaftaran peljar baru ini kerana hasil ujian saringan terhadap Influenza A H1N1 yang dilaksanakan juga mendapati semuanya bebas daripada sebarang tanda penyakit," kata Naib Canselor Universiti Putra Malaysia (UPM), Prof Datuk Dr Nik Mustapha R Abduyllah.