Biasiswa Kekang Hajat Nurul Fatiha - Berita Harian, (2008)
Ratu gimnas artistik negara - Nurul Fatiha Abdul Hamid mengesahkan dia masih kekal mewarnai dunia gimnastik negara sebagai memenuhi syarat biasiswa Kementerian Pengajian Tinggi yang mengkehendakinya terus aktif sebagai atlit.