Dominasi Pelajar Perempuan Berterusan - Harian Metro, Suliati Asri (2009)
Selamat datang pelajar baru sesi 2009/2010 yang mendaftar di sebahagian 20 institusi pengajian tinggi awam (IPTA) di seluruh negara, semalam.