Bank Pertanian Bantu Penanaman Kenaf - Utusan Malaysia (2008)
Bank Pertanian Malaysia membayangkan tiada masalah pembiayaan bagi penanam yang memilih menggantikan tmebakau dengan ladang kenaf di bawah Wilayah Ekonomi Pantai Timur (ECER).