Malam Tradisi Sastera - Berita Harian, (2008)
Universiti Putra Malaysia menganjurkan Program Malam Tradisi Sastera Rakyat ke-23 di Panggung Percubaan Pusat Kebudayaan dan Kesenian Sultan Salahuddin Abdul Aziz Shah pada 17 Mac ini.