RM20 Juta Ubah Suai Hospital Mersing - Berita Harian, Sahlina Sahkirin (2008)
Hospital Mersing akan berubah wajah tidak lama lagi apabila Kementerian Kesihatan aka mengubah suai dan membesarkan wad pembedahan membabitkan kos RM300 juta dalam Rancangan Malaysia Kesembilan (RMK-9).