Bank Pertanian Biaya Projek Kenaf - Berita Harian (2008)
Bank Pertanian Malaysia menyediakan pembiayaan kepada petani yang bercadang beralih daripada tanaman tembakau kepada kenaf di bawah inisiatif Wilayah Ekonomi Koridor Timur (ECER).