Festival Filem UPM - Berita Harian, (2008)
Universiti Putra Malaysia (UPM) buat julung kalinya menganjurkan Pertandingan festival Filem dan Video Pelajar Interkolej 2008 (FFV) bertujuan memberi pengiktirafan kepada pelajar dalam bidang perfileman dan animasi.