UPM Hasilkan Baja Banyakkan Buah Sawit - Utusan Malaysia, (2008)
Universiti Putra Malaysia (UPM) berjaya menhasilkan baja kompos Trichogreen yang mampu meningkatkan pengeluaran buah kelapa sawit antara 50 hingga 60 peratus.