Penyelidik UPM Gondol 30 Pingat - Raih kejayaan cemerlang melaiui 35 penyertaan di MTE 2008 - Harian Metro, (2008)
Penyelidik Universiti Putra Malaysia (UPM) meraih kejayaan cemerlang dengan menggondol 30 pingat melalui 35 penyertaan di Ekspo Teknologi Malaysia (MTE) 2008 yang berlangsung pada 21 hingga 23 Februari lalu di Pusat Dagangan Dunia Putra (PWTC).