Manfaat Kepakaran Pensyarah Selesaikan Masalah - Harian Metro, Ruhaiza Rusmin (2008)
Memasuki institusi pengajian tinggi (IPT) atau menara gading ibarat memasuki kelompok masyarakat yang baru dan berbeza.