Khairil Cipta Nama Dunia CCTV Digital - Produk keluaran Radmik Solutions capai Standard antarabangsa bagi keselamatan cuma RM400 - Berita Harian, (2008)
WALAUPUN memiliki Ijazah Sarjana Muda Kejuruteraan Sivil dan pernah bekerja dengan syarikat pembinaan seiepas menamatkan pengajian dari Universiti Putra Malaysia namun minat mendalam dalam bidang teknologi maklumat dan komunikasi ICT mendorong Khairil Adam Rosally untuk menceburi perniagaan berkaitannya.