SERDANG - Karnival Pekan Kolej 14 - Berita Harian, (2008)
Majlis Tertinggi Mahasiswa Kolej 14, Universiti Putra Malaysia (UPM) akan mengadakan Karnival Pekan kolej 14 di universiti itu pada 16 hingga 23 Mac ini.