Apabila Siswazah Bergelumang Lumpur - Utusan Malaysia, (2008)
Bank Pertanian Malaysia (BPM) sememangnya institusi perbankan yang ditubuhkan kerajaan untuk membantu golongan petani meningkatkan usaha mereka dengan memberi bantuan kewangan.