Bertani Dalam Rumah Kaca - Utusan Malaysia, Adnan Ahmad (2008)
Kerajaan negeri Terengganu sekali lagi melakar sejarah baru dalam bidang pertanian apabila memperkenalkan projek pertanian fertigasi dengan menggunakan kepakaran serta teknologi Belanda di kawasan Pertanian Telaga Papan, Setiu, Terengganu.