Karnival Kerjaya - Berita Harian, (2008)
Universiti Putra Malaysia (UPM) akan mengadakan Karnival Kerjaya di Dewan Besar Pusat Kebudayaan dan Kesenian Sultan Salahuddin Abdul Aziz Shah mulai 27 hingga 29 Mac ini.