Pelajar UKM Martabat Seni Tari - Utusan Malaysia, (2008)
LANGKAH Universiti Kebangsaan Malaysia (UKM) menerusi Pusat Kebudayaan Jabatan Perkhidmatan Pelajarnya menganjurkan Festival Sesi Tari Malaysia pada 22 dan 23 Februari lalu patut diberi pujian.