TV9 Fokus 'Kerusi Panas' - Siar keputusan penuh tampil tokoh profeslonal kendalikan program khas Pilihan Raya umum ke-12 - Harian Metro, (2008)
SEMPENA Pilihan Raya Umum ke-12 Sabtu ini semua stesen televisyen tempatan berlumba lumba tampil dengan program khas meraih perhatian penonton untuk terus setia bersama stesen mereka.