UPM Terima Geran Penyelidikan RM1.8j - Berita Harian (2008)
INSTITUT Penyelidikan Produk Halal (IPPH) Universiti Putra Malaysia (UPM) menerima geran penyelidikan RM1.8 juta untuk membiayai 10 projek penyelidikan sejak ditubuhkan pada 2005