SERDANG - Sidang media penyelidik - Berita Harian , (2008)
Universiti Putra Malaysia (UPM) akan mengadakan sidang media bersama penyelidik universiti itu di Dewan Taklimat Bangunan Pentadbiran pada 10 Mac ini.